Tigor.nl

Tigor Sinuraja personal website

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Casemix / CQT groep (2012-2015)

Casemix

E-mail Print PDF

 

Bedrijf Casemix (CQT Zorg & Gezondheid)
Periode 2012 juni - 2015 aug
Context Casemix is een onderzoeks- en adviesbureau voor de zorg.
Functie Senior ontwikkelaar
Projecten/taak/
rol binnen project/ gebruikte tooling
Universitair Medisch Centrum Nijmegen. Ontwikkelen en begeleiden/adviseren van interne ontwikkelaars bij het maken van Business Objects Universes en Web Intelligence Rapportages, ontwikkelen van een gebruikersportaal en concern KPI dashboard
  Zorginstituut Nederland. Adviseren bij het realiseren van Open Data traject.
  Spijkenisse MC. Ontwerpen en ontwikkelen van een applicatie in QlikView voor het voorspellen van productieverschuiving na de doorstart.
  Meander Medisch Centrum. Ontwerpen en ontwikkelen van een module voor data-extractie voor Casemix Correct, een product voor het inzichtelijk maken van registratiekwaliteit. (C#.NET, SQL)
  Zorgsaam ziekenhuis in Terneuzen. Data-extractie voor Casemix Kompas ( SSIS, SQL) , ondersteunen van Planning en Control medewerkers in kwantitatieve analyses.
  INCA project. Retrospectieve analyse t.b.v. een nieuw systeem van een integrale benadering in het behandelen van chronische patiënten. Ontwerpen van datamarts en rapportages, aansturen van externe ontwikkelaars op Curacao. (QlikView, C# .NET)
  Datawarehouse beheerder van het LangeLand ziekenhuis (SQL Server,Business Objects)
  Onderhouden van de import (ETL) module van de Casemix Kompas suite, een tool waarmee de processen rondom budgettering, forecast en contracteren bij de ziekenhuizen wordt ondersteund. Coördineren van de werkzaamheden van SQL-developers en het realiseren van de interne tooling. (SQL Server, Visual Studio LightSwitch)
  DBConderhoud. Als teamlid ontwikkelen van een systeem voor het definiëren en beheren van DOT-productstructuren (T-SQL). Analyse in het kader van second opinion.
  Model en datauitvraag definiëren t.b.v. analyses bij IGZ en VWS
  Benchmarkrapportages voor Geriatrische revalidatiezorg instellingen (MS SSRS), een onderzoek naar automatische ontsluiten van gegevens bij Zorggroep Amsterdam Oost
  Onderzoek naar de nieuwe features van SQL 2012, PowerViewer, Tabular Model etc

 

 

 

 

Last Updated on Saturday, 31 October 2015 17:32  

Polls

Uw favoriete techniek
 

Statistieken

Members : 98
Content : 55
Web Links : 6
Content View Hits : 25262

Who's Online

We have 2 guests online

Interessante links

Featured Links:
Casemix
Advies- en onderzoeksbureau voor de zorgsector
NZa
de Nederlandse Zorgautoriteit

Newsflash

Van 17 tot 21 april 2016 heb ik de SAS Global Forum in Las Vegas mogen meemaken. Wat een event! Ik heb veel geleerd en leuke mensen ontmoet. Het grootste nieuws was natuurlijk de bekendmaking van lancering van een nieuw open SAS platform: Viya.

Veel mooie presentaties en sessies bijgewoond. Ook "softe" onderwerpen kwamen aan de order, vreemd genoeg vond ik die sessies juist heel interessant

Las Vegas is een geweldige plek om te zien. Ik weet alleen niet of ik daar voor een lange tijd zou willen blijven.

Presentaties hebben mij op een paar interessante ideeen gebracht. Wordt vervolgd!